Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.4g0.2g1.6g
Bataatti, kuorittu 180g146kcal2.8g30.3g0.1g5.4g
Rypsiöljy 42g372kcal0g0g42g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)375g131kcal6g25.9g0.4g5.3g
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g17g41kcal1g1.4g3.5g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g240g829kcal60g144.1g5.3g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g3417kcal149.6g482g104.2g85.4g
Valittu annoskoko2070g1709kcal74.8g241g52.1g42.7g
Annoskoko puolitettuna1035g854kcal37.4g120.5g26.1g21.4g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959