Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g600g2220kcal27g186g150g22.2g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g225g434kcal42.8g0.2g29.3g0g
Katkarapu 270g185kcal39g0g3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu270g340kcal29.7g0.8g24.3g0g
Maito, Kevyt300g138kcal9.6g14.4g4.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl150g510kcal3g4.5g52.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa150g450kcal34.5g0g34.5g0g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g8613kcal375.4g419.6g597g48.2g
Valittu annoskoko2070g4307kcal187.7g209.8g298.5g24.1g
Annoskoko puolitettuna1035g2153kcal93.9g104.9g149.3g12.1g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415