Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g337g68kcal6.1g7.4g1g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g337g101kcal15.5g6.7g1g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g21g19kcal0.6g0.7g1.5g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g15g56kcal0.1g12.6g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1125g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g225g146kcal29.2g4.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g799kcal104.4g67g9.4g0.8g
Valittu annoskoko2070g400kcal52.2g33.5g4.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna1035g200kcal26.1g16.8g2.4g0.2g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139