Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 35g116kcal0.2g28.3g0g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 175g51kcal1.6g7.9g0.7g3.3g
Hapankaali 699g197kcal7.5g30.1g1.3g14.3g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste350g87kcal3.1g16.8g1g10.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen350g486kcal66.4g0g24.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g157kcal0g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4144g2236kcal159.8g174.6g90.4g58.4g
Valittu annoskoko2072g1118kcal79.9g87.3g45.2g29.2g
Annoskoko puolitettuna1036g559kcal40g43.7g22.6g14.6g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417