Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi350g1577kcal22.8g210.2g73.6g10.9g
Voi 175g1271kcal2.1g0.7g142.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl467g1589kcal9.3g14g163.5g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g934g1589kcal67.3g149.5g79.4g0g
Sokeri 56g228kcal0g56g0g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Liivate 19g65kcal16g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4144g12635kcal235g860.8g917.8g21.8g
Valittu annoskoko2072g6318kcal117.5g430.4g458.9g10.9g
Annoskoko puolitettuna1036g3159kcal58.8g215.2g229.5g5.5g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626