Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 175g1271kcal2.1g0.7g142.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 175g601kcal17.8g122.6g2.1g6.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste88g315kcal25.4g1.5g24.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)350g963kcal56g3.5g80.6g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g263g37kcal5g1.1g1.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 175g61kcal8g3.4g0.5g4.3g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 350g160kcal10.5g16.8g5.3g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste175g631kcal50.8g3g49g0g
Basilika, tuore 23g6.2kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 53g104kcal0.7g0.9g10.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4144g8846kcal402.2g308.6g672.2g26.2g
Valittu annoskoko2072g4423kcal201.1g154.3g336.1g13.1g
Annoskoko puolitettuna1036g2212kcal100.6g77.2g168.1g6.6g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.4g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100