Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g400g1360kcal8g12g140g0g
Voi, 1 tl, 5 g160g1168kcal1.6g1.6g128g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g240g912kcal69.6g0.2g69.6g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 400g253kcal12g19.2g14g0g
Fiber husk (1rkl=10g)32g3.2kcal0.5g0g0.2g27.2g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g32g0kcal0g0g0g32g
Riisijauho / -hiutale 220g795kcal16.9g174.5g1.5g2.2g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g68g51kcal3.4g8.2g0.3g47.6g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Ruokasuola jodioitu 20g0.5kcal0.1g0g0g0g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g180g205kcal32.4g1.4g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4144g9918kcal302g516.2g724.6g228g
Valittu annoskoko2072g4959kcal151g258.1g362.3g114g
Annoskoko puolitettuna1036g2480kcal75.5g129.1g181.2g57g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.5g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656