Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi18g49kcal1.6g1.2g4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g582kcal66.6g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
KEITTOJUURES Apetit pakaste350g91kcal3.2g16.8g1.1g8.1g
Peruna, vanha, kuorittu 438g333kcal8.2g67.9g0.9g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4151g2133kcal160.4g176g82.2g26.4g
Valittu annoskoko2076g1067kcal80.2g88g41.1g13.2g
Annoskoko puolitettuna1038g533kcal40.1g44g20.6g6.6g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355