Kruunuvihannesjuustopaistos

1 pss (250 g) kruunuvihanneksia
26 g voita
64 g koskenlaskijaa

hauduta ensin voissa 5-10 min vihanneksia.

Kun ne alkavat olla pehmeitä, ala paistamaan niitä ja lisää koskenlaskijaa joukkoon ja anna vielä paistua kunnes ovat pehmeitä ja vähän paistuneen näköisiä.

Herkullinen perunan korvike karppaajalle.

Tarjoa lihan tai kalan kera, myös munakkaan kera käy. Vain mielikuvitus on rajana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kruunusekoitus, apetit1504g331kcal25.6g46.6g3g33.1g
Voi vähäsuolainen 157g1135kcal1.9g0.6g127.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g385g1078kcal73.2g0.1g84.7g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4152g5088kcal201.4g94.6g429.8g66.2g
Valittu annoskoko2076g2544kcal100.7g47.3g214.9g33.1g
Annoskoko puolitettuna1038g1272kcal50.4g23.7g107.5g16.6g
Arvot/100g100g123kcal4.9g2.3g10.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137907