Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha959g1592kcal182.2g0g95.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g935g318kcal13.1g56.1g4.7g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena72g273kcal0.7g66.2g0.4g0g
Ketsuppi, meira86g60kcal1.3g13.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4152g4487kcal394.6g272.2g202.2g0g
Valittu annoskoko2076g2243kcal197.3g136.1g101.1g0g
Annoskoko puolitettuna1038g1122kcal98.7g68.1g50.6g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365