Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g228g64kcal1.4g13.6g0.5g5.7g
Kukkakaali 234g56kcal4.2g5.1g0.7g5.4g
Kalkkuna 234g458kcal73.4g0g18g0g
Vesi1168g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g29g10kcal0.1g2.3g0g0g
Juuriselleri 175g55kcal2.2g8.1g0.4g5.4g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g12g19kcal2g2.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4158g1325kcal166.6g63.2g39.4g33.2g
Valittu annoskoko2079g663kcal83.3g31.6g19.7g16.6g
Annoskoko puolitettuna1040g331kcal41.7g15.8g9.9g8.3g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309