Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)450g1555kcal53.9g319.2g7.2g36.9g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen899g1079kcal161.8g10.8g53.9g1.8g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Paprika punainen 180g53kcal1.7g8.1g0.7g3.4g
Kesäkurpitsa zucchini 135g24kcal0.8g3.4g0.5g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia225g337kcal38.2g0g20.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)23g58kcal2.9g2.7g4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4158g6588kcal531g763.2g174.4g93.6g
Valittu annoskoko2079g3294kcal265.5g381.6g87.2g46.8g
Annoskoko puolitettuna1040g1647kcal132.8g190.8g43.6g23.4g
Arvot/100g100g158kcal12.8g18.4g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927