Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1g9kcal0g0g1g0g
Punajuuri 125g48kcal1.3g8.6g0.3g3.1g
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g45g135kcal9.5g0.5g9.5g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 11g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g11g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pinjansiemenet, Parrots13g78kcal3.6g1.6g6.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g563kcal29.2g26g35.4g7.6g
Valittu annoskoko208g281kcal14.6g13g17.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna104g141kcal7.3g6.5g8.9g1.9g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252