Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 10g7.4kcal1.3g0.1g0g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Öljy12g107kcal0g0g11.9g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g310kcal9.2g63.2g1.1g3.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.8g5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Parmesaaniraaste, Tesco40g155kcal13.1g0g11.3g0g
Basilika, kuivattu 0.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g1173kcal48.2g128.6g48.6g8.6g
Valittu annoskoko208g586kcal24.1g64.3g24.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna104g293kcal12.1g32.2g12.2g2.2g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906