Nizzan salaatti

Rakenna salaatti aineittain rasiaansa.

Sekoita kastikeainekset.

Laita kastike rasiaansa.

Lisää rasiaan vielä patonki pala.

Sulje kansi, laita tarra päälle.

Laita salaatti kylmään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jatavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g34g6.9kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 51g6.6kcal0.6g0.5g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g39g24kcal0.6g5.1g0g0.4g
Papu, härkäpapu, n. 50 g23g6kcal0.4g0.9g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 20g39kcal0.3g0.4g3.9g0.9g
Kapris etikkaliemessä, Figaro4.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Anjovis-filee, 1 kpl18g38kcal1.7g2.5g2.3g0g
Basilika, kuivattu 1.7g4.3kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Oregano, kuivattu 1.1g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Vaalea leipä, patonki/ranskanleipä, vesi, vehnäjauho, teollinen 17g44kcal1.3g9g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g346kcal11g40.8g13.6g8.4g
Valittu annoskoko208g173kcal5.5g20.4g6.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna104g87kcal2.8g10.2g3.4g2.1g
Arvot/100g100g83kcal2.6g9.8g3.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124219