Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)1.9g4.3kcal0.3g0.2g0.2g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)9g44kcal1.1g0.7g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g178kcal4.8g18g9.2g3.6g
Valittu annoskoko208g89kcal2.4g9g4.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna104g45kcal1.2g4.5g2.3g0.9g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704