Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 39g10kcal0.6g0.9g0.2g1.1g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g31g78kcal5.9g0g6.9g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g39g43kcal0.9g1.2g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g287kcal14.8g4.6g24.6g2.4g
Valittu annoskoko208g144kcal7.4g2.3g12.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna104g72kcal3.7g1.2g6.2g0.6g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891