Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g42g56kcal9.2g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen24g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g77g27kcal0.8g5.2g0.4g1.1g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g13g49kcal0.3g0.3g5.3g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g8.7g11kcal0.2g0.5g0.8g0.1g
Hunaja 4.2g14kcal0g3.4g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g3.1g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen26g5.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g344kcal22g24.6g17.6g5g
Valittu annoskoko208g172kcal11g12.3g8.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna104g86kcal5.5g6.2g4.4g1.3g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258