Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g56g68kcal10.7g0g2.8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Tomaattimurska 113g33kcal0.6g6g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.8g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g311kcal24.4g17.6g14.8g5.6g
Valittu annoskoko208g156kcal12.2g8.8g7.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna104g78kcal6.1g4.4g3.7g1.4g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070