Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 73g38kcal8.7g0.1g0.3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 73g31kcal0.3g3g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 40g122kcal3.5g22.3g0.8g5.6g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Siirappi 8.8g26kcal0g6.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g443kcal25.4g65g2.2g11.6g
Valittu annoskoko208g221kcal12.7g32.5g1.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna104g111kcal6.4g16.3g0.6g2.9g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385