Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g146kcal4.3g29.8g0.5g1.5g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g44g148kcal5.7g29.5g0.7g2.3g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g4.9g7kcal0.4g1.2g0g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow4.9g8.3kcal0g0.2g0.8g0g
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g27g5.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g26g8.1kcal0.5g1.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g695kcal22.2g126.6g9.6g8.4g
Valittu annoskoko208g347kcal11.1g63.3g4.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna104g174kcal5.6g31.7g2.4g2.1g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.4g2.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478