Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.7g0g3.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)70g18kcal0.7g3.9g0g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g166kcal15.4g10.4g7g2.8g
Valittu annoskoko208g83kcal7.7g5.2g3.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna104g41kcal3.9g2.6g1.8g0.7g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139