Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 153g43kcal1.8g6.2g0.3g3.2g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi 40% rasvaa 2.2g8.2kcal0g0g0.9g0g
Piirakkataikina Sunnuntai44g162kcal2.2g14g10.9g0.9g
Siirappi, tumma3.3g11kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g450kcal8.2g45.8g24.2g8.4g
Valittu annoskoko208g225kcal4.1g22.9g12.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna104g112kcal2.1g11.5g6.1g2.1g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903