Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g232kcal26.6g0g14g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 18g11kcal0.6g0.8g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Ketsuppi, Felix3.1g2.8kcal0g0.7g0g0g
Soijakastike 3.1g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle35g46kcal2.3g7g1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g615kcal61.8g17.6g33.2g3.4g
Valittu annoskoko208g307kcal30.9g8.8g16.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna104g154kcal15.5g4.4g8.3g0.9g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630