Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 29g20kcal4.6g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 103g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g19g32kcal0.7g1g2.8g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 2.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g167kcal12.6g13.8g6g2g
Valittu annoskoko209g84kcal6.3g6.9g3g1g
Annoskoko puolitettuna104g42kcal3.2g3.5g1.5g0.5g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334