Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 38g46kcal9.6g0g0.8g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g38g13kcal0.4g1.7g0.2g1.3g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 3.4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Riisi tumma 16g56kcal1.1g11.5g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g235kcal22.6g27g2.8g4g
Valittu annoskoko209g117kcal11.3g13.5g1.4g2g
Annoskoko puolitettuna104g59kcal5.7g6.8g0.7g1g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147