Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 42g32kcal0.8g6.5g0.1g0.4g
Bataatti, kuorittu 18g15kcal0.3g3.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kanasuikale hunajamarinoitu56g73kcal10.1g1.2g3.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti21g38kcal0.6g2.5g3g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g28g31kcal5.1g0.6g0.8g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P35g21kcal0.4g1.6g1.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g425kcal34.8g31.8g17.4g2.4g
Valittu annoskoko209g213kcal17.4g15.9g8.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna104g106kcal8.7g8g4.4g0.6g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852