Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka8.8g34kcal0.5g7.2g0.1g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 66g25kcal0.7g4.5g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.7g0g3.5g0g
Maito, Kevyt44g20kcal1.4g2.1g0.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)8.8g11kcal1g0g0.8g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g320kcal20.6g27.8g12.8g3.2g
Valittu annoskoko209g160kcal10.3g13.9g6.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna105g80kcal5.2g7g3.2g0.8g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339