Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g50g50kcal10g1.1g5.5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Herkkusieni50g7.5kcal1.2g0.3g0.3g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)50g30kcal0.5g2.3g2g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli25g45kcal1.7g1g3.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.8g33kcal0g0g3.7g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g362kcal28g15.2g30.8g2.6g
Valittu annoskoko209g181kcal14g7.6g15.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna104g91kcal7g3.8g7.7g0.7g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522