Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 39g32kcal0.6g6.6g0g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Selleri, annos 50g7.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Lanttu 16g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g2g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g20g23kcal0.7g0.7g2g0g
Herne 16g11kcal0.8g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g179kcal5.8g26.2g4.4g5.2g
Valittu annoskoko209g90kcal2.9g13.1g2.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna104g45kcal1.5g6.6g1.1g1.3g
Arvot/100g100g43kcal1.4g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644