Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)42g142kcal2.8g32.6g0.3g0.3g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%84g142kcal15.9g0g8.4g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g52g37kcal1.7g6.3g0.1g0g
Kantarelli eli keltavahvero31g6.3kcal0.8g0.4g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g654kcal42.4g78.6g18g1.8g
Valittu annoskoko209g327kcal21.2g39.3g9g0.9g
Annoskoko puolitettuna104g163kcal10.6g19.7g4.5g0.5g
Arvot/100g100g157kcal10.2g18.8g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382136