Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 78g26kcal0.5g4.3g0.2g2g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%31g28kcal1.2g2.4g1.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g166kcal4g14.2g9.6g4g
Valittu annoskoko209g83kcal2g7.1g4.8g2g
Annoskoko puolitettuna104g42kcal1g3.6g2.4g1g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204