Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl10g90kcal0g0g10g0g
Punajuuri 1253g481kcal12.5g86.5g2.5g31.3g
Hunaja 25g83kcal0.1g20.2g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g451g1353kcal94.7g4.5g94.7g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 110g14kcal1.2g1.1g0.2g1.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g105g16kcal1.1g2.1g0.2g1.5g
Pinjansiemenet, Parrots125g777kcal36.3g16.3g68.9g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g5628kcal291.8g261.4g353g77g
Valittu annoskoko2080g2814kcal145.9g130.7g176.5g38.5g
Annoskoko puolitettuna1040g1407kcal73g65.4g88.3g19.3g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252