Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 80g18kcal1.1g1.4g0.5g1.9g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g40g288kcal0.4g0.4g32g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 1560g457kcal15.9g72.9g4.8g28.5g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g4246kcal50.8g173.4g354.6g60.8g
Valittu annoskoko2080g2123kcal25.4g86.7g177.3g30.4g
Annoskoko puolitettuna1040g1062kcal12.7g43.4g88.7g15.2g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768