Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 99g74kcal13g1.1g0.4g6.8g
Vesi, vesijohtovesi 496g0kcal0g0g0g0g
Öljy119g1072kcal0g0g119.1g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 903g3099kcal92g632.1g10.8g31.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Parmesaaniraaste, Tesco397g1548kcal131g0g112.7g0g
Basilika, kuivattu 6g15kcal0.9g1.2g0.2g2.4g
Timjami 2g5.6kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g11725kcal481.8g1285.4g487.2g85g
Valittu annoskoko2080g5863kcal240.9g642.7g243.6g42.5g
Annoskoko puolitettuna1040g2931kcal120.5g321.4g121.8g21.3g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906