Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 221g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka100g883kcal0g0g100.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 392g1343kcal39.9g274.1g4.7g13.7g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Sokeri 171g693kcal0g170.5g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki201g112kcal17.1g10g0.4g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g201g356kcal0.4g19.7g0.4g0g
Mustikka602g201kcal3g38.5g2.4g19.9g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)100g371kcal14.1g55.2g8g11g
Sokeri 72g293kcal0g72.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g9206kcal206.2g1297g277.8g89.4g
Valittu annoskoko2080g4603kcal103.1g648.5g138.9g44.7g
Annoskoko puolitettuna1040g2302kcal51.6g324.3g69.5g22.4g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181956