Valkosipulilevite, Maidoton, gluteeniton, munaton

150 g kuorittuja valkosipulin kynsiä
40 g juoksevaa hunajaa
½ (30g) sitruunan mehua puristettuna
30 g Kylmäpuristettu luomu rypsiöljyä

1) Valkosipulin kynnet kuoritaan ja kuutioidaan puukolla pieneksi silpuksi
2) Juokseva hunaja sekoitetaan joukkoon
3) Samoin sitruunasta puristettu mehu
4) Joukkoon lisätään vielä rypsiöljy
5) Sekoitetaan

Hunaja, sitruuna mehu ja rypsiöljy vähentävät seoksen tulisuutta.

Seosta käytetään esim voileivän päällä tai minkä tahansa ruuan lisäkkeenä.

Seos on erinomainen lisäke ja tehokas flunssan taltuttaja.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 1248g1352kcal98.6g203.4g7.5g26.2g
Hunaja333g1115kcal3.3g272.9g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore250g62kcal0g22.5g0g0.2g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g250g2246kcal0g0g249.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g9551kcal203.8g997.6g514.2g52.8g
Valittu annoskoko2080g4775kcal101.9g498.8g257.1g26.4g
Annoskoko puolitettuna1040g2388kcal51g249.4g128.6g13.2g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313384