Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta900g1350kcal179.9g0g72g0.9g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g16kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Ketsuppi, meira27g19kcal0.4g4.3g0g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%300g180kcal3.6g8.4g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4164g3273kcal375.2g58.8g174.8g6g
Valittu annoskoko2082g1636kcal187.6g29.4g87.4g3g
Annoskoko puolitettuna1041g818kcal93.8g14.7g43.7g1.5g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160