Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 874g306kcal40.4g17g2.6g21.8g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus140g489kcal19.6g0.7g44.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 699g2307kcal14g21g244.6g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%349g804kcal101.3g8.7g41.9g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 7g22kcal1g1.3g0.9g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4172g7857kcal352.6g97.4g669.4g48.8g
Valittu annoskoko2086g3929kcal176.3g48.7g334.7g24.4g
Annoskoko puolitettuna1043g1964kcal88.2g24.4g167.4g12.2g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994