Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g500g500kcal100g11g55g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Herkkusieni500g75kcal11.5g3g2.5g7.5g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)500g300kcal5g22.5g20g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli250g450kcal17g9.5g37.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 38g331kcal0g0g37.5g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4175g3619kcal278.6g151g306.6g25.4g
Valittu annoskoko2088g1810kcal139.3g75.5g153.3g12.7g
Annoskoko puolitettuna1044g905kcal69.7g37.8g76.7g6.4g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522