Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia1198g1678kcal203.7g0g95.9g0g
Vesi479g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)108g410kcal14g82g2.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu177g223kcal19.4g0.5g15.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g126g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g4688kcal477.4g177g228.6g4.2g
Valittu annoskoko2088g2344kcal238.7g88.5g114.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna1044g1172kcal119.4g44.3g57.2g1.1g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112