Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1371g2277kcal260.6g0g137.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso69g10kcal0.7g1.4g0.1g1g
Rypsiöljy 93g819kcal0g0g92.6g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]394g1331kcal47.3g0g145.9g0g
Sipuli (kuorittu)137g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 14g44kcal2g2.5g1.8g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g9034kcal624.8g21g755.6g16.8g
Valittu annoskoko2088g4517kcal312.4g10.5g377.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna1044g2259kcal156.2g5.3g188.9g4.2g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119