Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1572g377kcal18.9g53.4g3.1g33g
Oliiviöljy 121g1072kcal0g0g121.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original90g63kcal3.6g7.2g2.7g2.7g
Valkoviinietikka (Rajamäen)90g18kcal0g5.8g0g0g
Valkosipuli 54g58kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g3177kcal53.6g150.4g254.6g73.6g
Valittu annoskoko2088g1589kcal26.8g75.2g127.3g36.8g
Annoskoko puolitettuna1044g794kcal13.4g37.6g63.7g18.4g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139318