Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.4g3.8g
Papu valkoinen, keitetty 300g323kcal25.3g42g1g21g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 150g478kcal36.6g68.5g2.8g13.3g
Tomaattimurska 600g176kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Rajah Mild Curry Paste (10g)30g43kcal1.2g2.6g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g2423kcal142.2g318.8g39.6g100g
Valittu annoskoko2088g1212kcal71.1g159.4g19.8g50g
Annoskoko puolitettuna1044g606kcal35.6g79.7g9.9g25g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g0.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829