Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g150g525kcal42g3g39g0g
Pirkka salsadippi medium270g157kcal2.4g35.1g0.8g4g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g300g360kcal8.4g15.3g30g1.2g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)450g113kcal4g19.3g1.8g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi300g78kcal3.6g14.4g0.6g0g
Oliiviöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g600g450kcal102g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g3683kcal324.8g174.2g190g10.4g
Valittu annoskoko2088g1841kcal162.4g87.1g95g5.2g
Annoskoko puolitettuna1044g921kcal81.2g43.6g47.5g2.6g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222155