Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 1028g245kcal18.5g22.4g3.1g23.4g
Parsakaali, keitetty, suolaa 643g223kcal29.4g12.4g1.9g15.9g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g321g386kcal10.9g11.6g32.1g0g
Voi 13g93kcal0.2g0.1g10.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g66kcal2g13.5g0.2g0.7g
Mozzarella juustoraaste, valio64g186kcal16.7g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g2399kcal155.4g120g122.4g80g
Valittu annoskoko2088g1199kcal77.7g60g61.2g40g
Annoskoko puolitettuna1044g600kcal38.9g30g30.6g20g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053