Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g675g1620kcal59.4g317.3g12.2g81g
Ketsuppi 180g164kcal2.3g34.6g0.7g2.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)495g891kcal113.9g0g39.6g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g225g878kcal54g2.2g72g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro45g14kcal0.9g1.9g0.2g1.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g18g31kcal1.4g5.8g0.1g0g
Katkarapu 450g308kcal65g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g7810kcal593.8g723.6g259.4g169.2g
Valittu annoskoko2088g3905kcal296.9g361.8g129.7g84.6g
Annoskoko puolitettuna1044g1953kcal148.5g180.9g64.9g42.3g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424