Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi226g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g226g158kcal27.1g9g1.1g0g
Rypsiöljy 151g1333kcal0g0g150.8g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g1206g4040kcal166.4g773.1g27.7g72.4g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g121g423kcal31.4g3g32.6g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g60g128kcal12.1g3.6g7.2g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g60g53kcal9.6g0.5g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g12351kcal495.6g1595.4g442.4g145g
Valittu annoskoko2088g6176kcal247.8g797.7g221.2g72.5g
Annoskoko puolitettuna1044g3088kcal123.9g398.9g110.6g36.3g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345149