Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)200g715kcal28g139.9g4.4g10g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 799g1104kcal149.9g0g55.9g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g809kcal0g0g89.9g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g450g1214kcal42.3g206.8g20.7g16.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g7813kcal446.6g716.4g342.8g61.4g
Valittu annoskoko2088g3907kcal223.3g358.2g171.4g30.7g
Annoskoko puolitettuna1044g1953kcal111.7g179.1g85.7g15.4g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657