Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g96g164kcal14.4g0g11.5g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 88g52kcal8.6g2.6g0.3g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g13g1.3kcal0.2g0g0.1g11.2g
Voi 12g89kcal0.1g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g611kcal46.6g5.2g43.8g22.4g
Valittu annoskoko209g306kcal23.3g2.6g21.9g11.2g
Annoskoko puolitettuna105g153kcal11.7g1.3g11g5.6g
Arvot/100g100g146kcal11.1g1.2g10.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609